Telefoon: (053) 430 93 43

email: enschede@cartridge-europe.com

De huismerk toners van Cartridge Europe zijn remanufactured toners, dat zijn gebruikte originele toners die ingezameld zijn en in een fabriek volgens een vast proces uit elkaar worden gehaald, volledig gereinigd, versleten onderdelen worden vervangen en daarna opnieuw met poeder gevuld. Nadat ze getest zijn worden ze verpakt en als huismerk toners verkocht.
Er bestaan ook compatible toners, dat zijn nieuw geproduceerde toners die geschikt zijn voor bepaalde printers. Helaas is de kwaliteit van de compatible cartridges vaak minder dan van de originele producten, die zijn tenslotte gefabriceerd door de fabrikant van de printers en  speciaal voor passend voor de betreffende printer.
Compatible toners worden vaker zodanig ontworpen zodat ze in verschillende printers passen, soms zelfs van verschillende fabrikanten, dit komt de werking meestal niet ten goede.

Op de door ons verkochte huismerk toners geven wij uiteraard: 100% GARANTIE. 
Wij garanderen de kwaliteit en goede werking van de huismerk toners, en als er onverhoopt toch een probleem is, heeft u de keuze: geld terug of de toner vervangen door een ander exemplaar.


Laserprinters hebben toners nodig om te kunnen printen. Dat zijn (meestal) grotere cartridges waar poeder in zit ipv inkt, die poeder wordt onder hoge temperatuur via een ingewikkeld foto-electrisch proces als het ware in het papier gebrand. Omdat poeder een droge stof is, kan die in tegenstelling tot inkt nooit uitdrogen wat natuurlijk een voordeel is.

Van oorsprong werden laserprinters uitsluitend gebruikt door bedrijven, omdat de aanschaf duur was, tegenwoordig worden ze ook wel door particulieren gebruikt.

Wij verkopen originele en huismerk toners, waarbij moet worden opgemerkt dat bijna iedereen de voorkeur geeft aan het huismerk. De voorraad in de winkel bestaat dan ook voor bijna 100% uit huismerk toners, die net als bij de inktcartridges natuurlijk aanmerkelijk goedkoper zijn dan de originele toners.
Maar niet alle laserprinters accepteren huismerk toners dus soms zijn klanten gedwongen om originele toners te gebruiken, vaak worden die dan vooraf door de klant besteld, omdat originele toners bij ons in de winkel vrijwel niet op voorraad zijn.

Ook voor de toners geld bij ons: 100% GARANTIE OP HUISMERK.
Wij garanderen de kwaliteit en goede werking van de huismerk toners, en als er onverhoopt toch een probleem is, heeft u de keuze: geld terug of de toner vervangen door een ander exemplaar.